Beschikbare locaties


Boven & de Meelzolder

De zaal boven de brasserie is exclusief af te huren voor gezelschappen. De maximale capaciteit is 40 tot 50 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Deze zaal heeft een eigen bar en is ideaal voor een buffet, walking diner of vergadering.

Deze zaal heeft tevens toegang tot de eerste etage van de molen zelf, de meelzolder. Tegen meerprijs is ook dit gedeelte beschikbaar.
U heeft dan echt een unieke locatie tot uw beschikking. Ook is een en ander te combineren met een presentatie van de molenaar.Brasserie
De brasserie op de begane grond is van dinsdag tot en met donderdag ook voor (grotere) gezelschappen te reserveren. 
Vrijdag en zaterdag zijn in principe alleen voor à la carte. Wij maken voor deze avonden alleen een uitzondering indien u voor uw gezelschap een diner of buffet (met een minimale besteding) geeft.Terras & Lounge
In principe is het ook mogelijk (een gedeelte van) het terras of lounge-gedeelte buiten te reserveren. Het gehele terras is alleen mogelijk als u meer dan 60 personen heeft.
Live Music
Gezien het open karakter van onze brasserie; zeker bij mooi weer als het terras open is, is live music beperkt toegestaan.
Wij willen onze buren niet tot last zijn. Een grote band of DJ met dansvloer is dan ook niet mogelijk, vanwege ruimtegebrek en eventuele geluidsoverlast.

Erg sfeervol kan een piano met pianist zijn (de hiervoor benodigde ruimte gaat ten koste van het aantal beschikbare zitplaatsen) of iemand die langs de tafels loopt en muziek maakt. Denk hierbij aan een viool/banjo/akoestische gitaar/ harmonica/...).

© Wieken 2011 - 2020 | Cookie instellingen
Webdesign by Terra-IT